"Vi er Fyns foretrukne gulvlægger og vi garanterer at kunden kommer trygt igennem deres næste gulvprojekt."

Hurtig lægning af vinylgulv af professionelle

Der er uendelige muligheder med vinyl – også i vådrum

Et vinylgulv kan ligne lige dét, du vil have det til. Om det er træbrædder, marmorfliser – eller hvad med et gulv, der ligner en bølgende havoverflade? Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til lægning af vinylgulv.

Vi kan hos MA Gulve lægge vinylgulv i alle husets rum inkl. køkken, bryggers og badeværelse. Lægning af vinylgulv er et af de mest alsidige valg, du kan få, og gulvet er ovenikøbet nemt at vedligeholde.

Vores fysiske butik ligger i Ringe mellem Odense og Svendborg, og du er altid velkommen til at kigge ind og få en god pris.

Lægning af vinylgulv i vådrum kræver professionel hjælp

Der er mange regler, når det gælder indretning af vådrum, og lægning af vinylgulv er ingen undtagelse. Vinylen skal bl.a. svejses i hjørnerne, og det kræver, at du har et svejsecertifikat.

Vådrum kræver altså et gulvfirma, men til gengæld får du et nemt gulv lige efter dit hoved. MA Gulve lægger gulve på hele Fyn – og for den sags skyld også udenfor, hvis du har brug for det.

Med vores erfaring kan vi lægge dit gulv lynhurtigt, så du kan begynde at indrette dit rum. Vi klarer alle former for gulve, om du vil friske badeværelset eller køkkenet op.

Et vinylgulv kan være en god og billig løsning

Selvom vinylgulve kommer i alle farver og mønstre, er det ikke særlig dyrt. Lægning af vinylgulv er derfor en hurtig og billig måde at friske dine gulve op og give dit hjem et nyt udtryk.

Hos MA Gulve rådgiver vi dig gerne om, hvilket gulv der passer bedst til din stil og din økonomi, og vi har altid rimelige priser på gulvlægning.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvad det koster at få en gulvlægger ud, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Så giver vi dig et godt tilbud og en god pris på dit nye vinylgulv.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Vedhæft billede:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SÅDAN ER PROCESSEN HOS OS

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MA Gulve ApS

Odensevej 69, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

CVR: 39654113​

Kontakt os

Telefon: 28 93 76 79 | 31 32 62 27

Kontaktmail: info@magulve.dk

Faktureringsmail: faktura@magulve.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.