"Vi er Fyns foretrukne gulvlægger og vi garanterer at kunden kommer trygt igennem deres næste gulvprojekt."

Linoleumsgulv er pænt, praktisk og holdbart

Linoleum kan holde i 100 år med den rette behandling

Et linoleumsgulv er nærmest uopslideligt. Du skal være forsigtig med visse rengøringsmidler, men ellers kan dit nye gulv blive ved med at se nyt ud langt ud i fremtiden.

Linoleum kan være svært at lægge selv, da især banerne er meget følsomme overfor små ujævnheder i overfladen. Gulvet skal derfor være 100 % jævnt, før der kommer linoleum på, for ellers skal du se på ujævnhederne de kommende 100 år.

Her kan en gulvlægger eller et gulvfirma være en stor hjælp. Hos MA Gulve har vi erfaringen og håndelaget til at sikre, at dit gulv bliver lagt perfekt, så du kan nyde et lækkert og genopfrisket gulv.

Vi holder til i Ringe mellem Odense og Svendborg, men vi kommer rundt på hele Fyn. Bor du udenfor Fyn, kan du roligt ringe alligevel, for vi finder altid ud af noget. Og vores priser er med garanti fornuftige.

Et linoleumsgulv reparerer sig selv

Linoleum er et rent naturprodukt, og derfor bidrager gulvet til et godt og rart indeklima. Der er både banerne til gulve eller firkanter, der kan fungere som fliser. I modsætning til fliser føles linoleum varmt og rart at træde på.

Som navnet antyder, er materialet baseret på linolie, som er blandet med ting som kork, træ og harpiks – og den farve, gulvet skal have. Sidst valses massen ud på hessian, hvor linoleummet skæres i baner eller firkanter.

Et linoleumsgulv er enormt slidstærkt og har en høj grad af elastisk, så det faktisk selv reparerer eventuelle trykmærker. Desuden virker gulvet dæmpende på lyde og forbedrer akustikken.

Skulle du have fået lyst til et linoleumsgulv, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive. Vi tager gerne en snak om, hvad du har brug for og drømmer om – og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en god pris.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Vedhæft billede:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SÅDAN ER PROCESSEN HOS OS

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MA Gulve ApS

Odensevej 69, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

CVR: 39654113​

Kontakt os

Telefon: 28 93 76 79 | 31 32 62 27

Kontaktmail: info@magulve.dk

Faktureringsmail: faktura@magulve.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.